22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕγκαινιάσθηκε το διθέσιο Νηπιαγωγείο στην οδό Καπετάν Άγρα

Εγκαινιάσθηκε το διθέσιο Νηπιαγωγείο στην οδό Καπετάν Άγρα

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Μάκης Κυριζίδης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου εγκαινίασαν σήμερα το διθέσιο Νηπιαγωγείο στην οδό Καπετάν Άγρα στη Β’ Κοινότητα, που θα στεγάσει το 47ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας μίλησε για μια «καλή είδηση, από αυτές που φέρνουν φως και χαμόγελο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε». «Μετά από πολλά χρόνια που είχε να παραδοθεί νεόδμητο σχολείο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει σήμερα ένα καινούριο διθέσιο νηπιαγωγείο, βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στο ακανθώδες και δυσεπίλυτο πρόβλημα της σχολικής στέγης. Παραδίδουμε με χαρά και καμάρι σε μια περιοχή που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από σχολεία αυτό το στολίδι, που θα φιλοξενήσει με αγάπη τα παιδιά», τόνισε η Αντιδήμαρχος.
Το έργο υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής και με την αμέριστη συμβολή των ανθρώπων των Τεχνικών Υπηρεσιών, που με πολύ μεράκι σχεδίασαν και επέβλεψαν το έργο.
Με τις προσπάθειες της Διεύθυνσης Παιδείας, των υπηρεσιών καθαριότητας, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και των Νηπιαγωγών, το στολίδι αυτό ήταν σήμερα έτοιμο να υποδεχθεί τα 40 χαμογελαστά νήπια.
Το έργο αυτό είναι μόνο η αρχή από μία σειρά έργων που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στον τομέα της σχολικής στέγης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ