16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για εκτέλεση τεχνικών εργασιών με φορτηγά και μηχανήματα έργων

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για εκτέλεση τεχνικών εργασιών με φορτηγά και μηχανήματα έργων

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην ανάθεση εκτελέσεως τεχνικών εργασιών με φορτηγά και μηχανήματα έργων για το 2013-2014, π.δ. 53.915,21€ με Φ.Π.Α για τις ανάγκες των έργων αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην ανάθεση εκτελέσεως τεχνικών εργασιών με φορτηγά και μηχανήματα έργων  για το 2013-2014, π.δ. 53.915,21€ με Φ.Π.Α για τις ανάγκες των έργων αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή με σφραγισμένες προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε’ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης  Βασ. Γεωργίου    Α΄ 1 την  08 / 01 /2014     ημέρα  Tετάρτη  ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00   π.μ. και ώρα λήξης 10:15 π.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον ανάδοχο βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης  Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011)
Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές όπως και αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Διεύθυνση  Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων – Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης.
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 164, 4ος όροφος,
Τηλέφωνο: 2313318308 κ. Α.Βασάκος.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ