16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών τροφίμων για την κάλυψη των...

Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των συσσιτίων στις πέντε (5) Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας

Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των συσσιτίων στις πέντε (5) Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, π.δ. 200.931,85 € με Φ.Π.Α.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 54/2013

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 16-1-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 – 10.30 στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ. Γεωργίου Α΄ 1) κτίριο Ε στην αίθουσα 020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια ειδών τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των συσσιτίων στις πέντε (5) Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, π.δ. 200.931,85 € με Φ.Π.Α. με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υπ. Απ.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι ασκούν νόμιμα την εμπορία των δημοπρατούμενων ειδών και είναι γραμμένοι στα αντίστοιχα Επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% για τα προσφερόμενα είδη επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 10μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Αντίγραφα της διακήρυξης, μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμ. Προκηρύξεων & Δημοπρασιών του Δ.Θ., οδός   Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος γρ. 113Β, τηλ. 2313 317532, αρμόδια κ. Μαρία Θωμαΐδου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η  επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ