18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΑνοιχτό ΠανεπιστήμιοΔιάλεξη Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20/02/21 ώρα 13:00 μέσω της...

Διάλεξη Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20/02/21 ώρα 13:00 μέσω της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ).

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και πρόεδρος της Ομάδας Έργου του Ανοικτού Πανεπιστημίου κα Δρ Δήμητρα Ακριτίδου
δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα των διαλέξεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Στην περίοδο που διανύουμε οι γεωπολιτικές εξελίξεις αναδεικνύονται μείζονες παγκοσμίως και για το χώρο της Μεσογείου. Αντίστοιχα θέματα πολιτισμού, αλλά και περιβάλλοντος, είναι επίκαιρα διαρκώς.

Έτσι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη συμμετοχή έγκριτων και διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων έρχεται να δώσει μέσα από την κατάθεση των απόψεων τους μια γενική ενημέρωση προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται εκ του σύνεγγυς, να γνωρίσουν για τα θέματα αυτά.

Οι διαλέξεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου λόγω των περιοριστικών μέτρων που διακόπηκαν τον Μάρτιο του 2020 θα παρουσιαστούν τηλεοπτικά από την TV 100 κάθε Σάββατο ώρα 13.00.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ως έχει:

Σάββατο 20/02/21 ώρα 13:00 Οι Ελληνοτουρκικές διαφορές υπό το πρίσμα των νεότερων εξελίξεων στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου
Σαρηγιαννίδης Μίλτος, Επίκουρος καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου
Νομικής Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στα τηλέφωνα 231331-8663, 231331-8666,  231331-8660

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ