13 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος 1BA της Δημοτικής...

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος 1BA της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΑΣΚΗΤΟΥ, (επιφ. 12,85 τ.μ.) με παρακολούθημα το κατάστημα -02- (επιφ.5,93 τ.μ).

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος 1BA της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΑΣΚΗΤΟΥ, (επιφ. 12,85 τ.μ.) με παρακολούθημα το κατάστημα -02- (επιφ.5,93 τ.μ).

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 05

Αρ. Πρωτ : 3119/1147

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος 1BA της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΑΣΚΗΤΟΥ, (επιφ. 12,85 τ.μ.) με παρακολούθημα το κατάστημα -02- (επιφ.5,93 τ.μ).
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών στις 30-01-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-10:30, στο γραφείο Ε 020 του κτηρίου Ε του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α 1.
Σαν πρώτη προσφορά του ετησίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των χιλίων τετρακοσίων σαράντα € (1.440,00 €). Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής και αρχίζει από την επομένη της υπογραφής του μισθωτηρίου συμβολαίου. Αλλιώς από την επομένη της εκπνοής του 10ημέρου από την κοινοποίηση της πρόσκλησης του Δήμου προς τον πλειοδότη για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού. Το ποσό του μισθώματος που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα παραμείνει σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την πώληση ειδών διατροφής λόγω της φύσεως της συγκεκριμένης Δημοτικής Αγοράς και το παρακολούθημα ως αποθηκευτικός χώρος. Διαφοροποίηση της χρήσης απαγορεύεται ρητά. Η έκδοση αδείας λειτουργίας του καταστήματος θα γίνει με φροντίδα και δαπάνες του πλειοδότη.
Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίστηκε σε ποσοστό 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς του ετησίου μισθώματος (144,40 €), σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, αορίστου διάρκειας.
Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 203Α στο κτήριο Β΄ του επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α ,1 του Δημαρχιακού Μεγάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κ. Διονύση Κωστόπουλο , τηλ. 2313.317256.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ