18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος -07- της Δημοτικής...

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος -07- της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΣΟΛΩΜΟΥ, (επιφ. 09,11 τ.μ.)

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος -07- της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΣΟΛΩΜΟΥ, (επιφ. 09,11 τ.μ.)

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 02

Αρ. Πρωτ : 3124/1149

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος -07- της Δημοτικής Αγοράς ΒΛΑΛΗ – ΣΟΛΩΜΟΥ, (επιφ. 09,11 τ.μ.).
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών στις 30-01-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30-11:00, στο γραφείο Ε 020 του κτηρίου Ε του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α 1.
Σαν πρώτη προσφορά του ετησίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των χιλίων διακοσίων € (1.200,00 €). Η διάρκεια της μίσθωσης είναι εξαετής και αρχίζει από την επομένη της υπογραφής του μισθωτηρίου συμβολαίου. Αλλιώς από την επομένη της εκπνοής του 10ημέρου από την κοινοποίηση της πρόσκλησης του Δήμου προς τον πλειοδότη για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού. Το ποσό του μισθώματος που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα προσαυξάνεται από τον 3ο χρόνο της μίσθωσης σε ποσοστό ίσο με το 75% του τιμαρίθμου επί του μισθώματος που θα προκύπτει κάθε φορά καθ΄ όλη τη διάρκεια του συμβατικού χρόνου καθώς και του χρόνου της αναγκαστικής παράτασης που προβλέπεται από το νόμο περί εμπορικών μισθώσεων και με δικαίωμα του Δήμου να επιδιώξει περαιτέρω την αναπροσαρμογή του, ένεκα σπουδαίου και απρόβλεπτου λόγου. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την πώληση ειδών ένδυσης – υπόδησης λόγω της φύσεως της συγκεκριμένης Δημοτικής Αγοράς. Διαφοροποίηση της χρήσης απαγορεύεται ρητά. Η έκδοση αδείας λειτουργίας του καταστήματος θα γίνει με φροντίδα και δαπάνες του πλειοδότη.
Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίστηκε σε ποσοστό 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς του ετησίου μισθώματος (120,00 €), σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, αορίστου διάρκειας.
Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 203Α στο κτήριο Β΄ του επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α ,1 του Δημαρχιακού Μεγάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κ. Διονύση Κωστόπουλο, τηλ. 2313.317256.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ