16.5 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης...

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης του Κυλικείου που βρίσκεται εντός του χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Κήπου, εμβαδού 30,00 τ.μ. περίπου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης του Κυλικείου που βρίσκεται εντός του χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Κήπου, εμβαδού 30,00 τ.μ. περίπου.

 

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 53/ 2014

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Αρ. Πρωτ :  78498/23130

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης του Κυλικείου που βρίσκεται εντός του χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Κήπου, εμβαδού 30,00 τ.μ. περίπου.

Η δημοπρασία  θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών στις 03-11-2014, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 13:00-13:30, στο γραφείο Ε 020 του κτηρίου Ε του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α  1.

Σαν πρώτη προσφορά του ετησίου τέλους χρήσης ορίζεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων  € (4.500,00) €. Το ποσό του τέλους χρήσης που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα παραμένει σταθερό καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραχώρησης.  Η διάρκεια της παραχώρησης είναι τριετής και αρχίζει από την επομένη της υπογραφής του μισθωτηρίου – συμφωνητικού, διαφορετικά από την επομένη της εκπνοής της προθεσμίας των δέκα (10) ημερών που ισχύει από την κοινοποίηση της πρόσκλησης του Δήμου προς τον πλειοδότη για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού. Η χρονική περίοδος λειτουργίας του κυλικείου ορίζεται κατά τη θερινή περίοδο και κατά τις ημέρες λειτουργίας του Θεάτρου.

Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίστηκε σε ποσοστό 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς του ετησίου μισθώματος (450,00 €), σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, αορίστου διάρκειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 203Α στο κτήριο Β΄ του επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α ,1 του Δημαρχιακού Μεγάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κ. Διονύση Κωστόπουλο , τηλ. 2313.317256.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ