20.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση χρήσης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ)...

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση χρήσης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ) στην οδό Οδυσσέως 4

Δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση χρήσης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ) στην οδό Οδυσσέως 4

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 01


Αρ. Πρωτ : 3111/1145

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ) στην οδό Οδυσσέως 4 (επιφάνειας 1.009,51 τ.μ.)
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών στις 30-01-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30-10:00, στο γραφείο Ε 020 του κτηρίου Ε του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α 1.
Σαν πρώτη προσφορά του ετησίου τέλους χρήσης ορίζεται το ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων € (24.000,00 ). Το τέλος χρήσης επιβαρύνεται με το αναλογούν χαρτόσημο, ΟΓΑ χαρτοσήμου κ.λ.π (3,6%) και θα αναπροσαρμόζεται από τον 3ο χρόνο της σύμβασης κατά ποσοστό ανάλογο του τιμαρίθμου.
Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίστηκε σε ποσοστό 10% του ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς του ετησίου μισθώματος (2.400,00 €), σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας Α΄ Τάξεως, αορίστου διάρκειας, συνταγμένη κατά τον τρόπο που ισχύει στο Δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 203Α στο κτήριο Β΄ του επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α ,1 του Δημαρχιακού Μεγάρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κ. Διονύση Κωστόπουλο, τηλ. 2313.317256.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ