18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια διαβούλευση των όρων - τεχνικών προδιαγραφών του συνοπτικού διαγωνισμού για την...

Δημόσια διαβούλευση των όρων – τεχνικών προδιαγραφών του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση εργασιών για τον έλεγχο οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως έτους 2016) του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δημόσια διαβούλευση των όρων – τεχνικών προδιαγραφών του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση εργασιών για τον έλεγχο οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως έτους 2016) του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 30.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, με κριτήριο ανάθεσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για το σύνολο των εργασιών.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο e-mail: promitheies@thessaloniki.gr , μέχρι την Παρασκευή 24/03/2017 και ώρα 23.59΄.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθηση αυτών.

Για να κατεβάσετε ολόκληρο το σώμα της Διακήρυξης, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ