18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προυπολογισμού του ηλεκτρονικού διαγωνισμού...

Δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προυπολογισμού του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων και ειδών ένδυσης του ένστολου προσωπικού της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προυπολογισμού του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ειδών ένδυσης του ένστολου προσωπικού της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας, για τα οικονομικά έτη 2017 και 2018»προϋπολογισμού δαπάνης 685.210,06€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%). 
Mε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού (α/α), μόνο βάσει τιμής.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο e-mail: promitheies@thessaloniki.gr
Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθηση αυτών.

Για να δείτε τις Τεχνικές Προδιαγραφές των Μέσων Ατομικής Προστασίας, πατήστε εδώ

Για τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό των Μέσων Ατομικής Προστασίας, πατήστε εδώ

Για να δείτε τις Τεχνικές Προδιαγραφές των ειδών ένδυσης της Δημοτικής Αστυνομίας, πατήστε εδώ

Για τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό των ειδών ένδυσης της Δημοτικής Αστυνομίας, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τη Διακήρυξη, πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ