18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΑθλητισμόςΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Ανοίγει αύριο, Σάββατο 17/10/2020 και ώρα 12:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον προγραμματισμό επισκέψεων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Οι επισκέψεις των Δημοτων πρόκειται να αρχίσουν από τη Δευτέρα 19/10/2020.

Σε συμμόρφωση με τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής του Ε.Ο.Δ.Υ. και της ΓΓΑ για την ασφαλή άθληση, ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Προηγείται ηλεκτρονικό ραντεβού για την αυθημερόν ή επόμενη εργάσιμη, επιθυμητή ημέρα άσκησης στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/swim/

  1. Ακύρωση του ηλεκτρονικού ραντεβού γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή διά ζώσης στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ( τηλ: 2310 907711 ).

  1. Κατά την είσοδο και αποχώρηση από τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

  2. Πριν από την έναρξη της αθλητικής δραστηριότητας, οι αθλούμενοι θα συμπληρώνουν υποχρεωτικά το Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου, για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

  3. Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, για ελεύθερη κολύμβηση μπορούν να ενταχθούν αποκλειστικά μόνο σε συγκεκριμένες ώρες, με συχνότητα 2 φορές/εβδομάδα.

  4. Κάθε αθλούμενος ηλικίας κάτω των 65 ετών έχει δυνατότητα προγραμματισμού τριών (3) επισκέψεων/εβδομάδα για ελεύθερη κολύμβηση. Σε περίπτωση παράλειψης ακύρωσης του ηλεκτρονικού ραντεβού στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ( τηλ: 2310 907711 ), αυτό προσμετράται κανονικά.

  5. Στα τμήματα της υδρογυμναστικής (AQUA), μπορούν να παίρνουν μέρος ενήλικες και άτομα ηλικίας άνω των 65.

  6. Δεν υπάρχει δυνατότητα διπλού ραντεβού για την ίδια ημέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ