16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών ΜελετώνΔημοσίευση της υπ’ αριθμ. 433/17-06-2021 Α.Δ.Σ. για την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης κοινοχρήστου...

Δημοσίευση της υπ’ αριθμ. 433/17-06-2021 Α.Δ.Σ. για την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης κοινοχρήστου χώρου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με την υπ’ αριθμ. 433/17-06-2021 Α.Δ.Σ. ενέκρινε την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε ακίνητο φερόμενης ιδιοκτησίας στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Παπά και Στρωμνίτσης, στην περιοχή Βούλγαρη (χώρος Πρασίνου – Ο.Τ. 129Α), σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. 5265/2015 δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας (thessaloniki.gr/Θέλω από τον Δήμο/ο Δήμος/Γενικές Διευθύνσεις/Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών/Ανακοινώσεις), ή σε περίπτωση αδυναμίας  να προσέρχονται στην Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να λάβουν γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης και να υποβάλουν τις ενδεχόμενες ενστάσεις τους εντός προθεσμίας δέκα πέντε ημερών.

Συνοδευτικά:

Τοπογραφικό

Απόφαση Διαύγεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ