18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΑπευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια ειδών αρχειοθέτησης”, για την υλοποίηση της δράσης...

Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια ειδών αρχειοθέτησης”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 726, “Οργάνωση και εκκαθάριση γενικού αρχείου Δ/νσης Κατασκευών και Συντηρήσεων”, προϋπολογισμού δαπάνης 1.088,72€ με Φ.Π.Α.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια ειδών αρχειοθέτησης”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 726, “Οργάνωση και εκκαθάριση γενικού αρχείου Δ/νσης Κατασκευών και Συντηρήσεων”.

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια «Προμήθεια ειδών αρχειοθέτησης» για την υλοποίηση της δράσης: “Οργάνωση και εκκαθάριση γενικού αρχείου Δ/νσης Κατασκευών και Συντηρήσεων” (α/α δράσης 726) της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, προϋπολογισμού δαπάνης 1.088,72€ (με ΦΠΑ) με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ανά είδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μόνο βάσει τιμής.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 10 – 05 – 2018, ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00 π.μ και λήξης 10:30 π.μ., στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, Αγγελάκη 13, 4ος όροφος.

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, αρμόδιος υπάλληλος Παν. Πυργιώτης, τηλ. 2313318417.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,             Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Περιβάλλοντος& Καθαριότητας                                      κ.α.α.

          Αθανάσιος Παππάς                                         Πέτρος Λεκάκης

Για να κατεβάσετε Τεχνική Μελέτη, Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ