18.7 C
Thessaloniki

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ  ανακοινώνει τους πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη στο πλαίσιο  προσκλήσεων , σύμφωνα με τις παρακάτω Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την :

  • Πρόσληψη Δικηγόρου
  • Πρόσληψη Υπεύθυνου/ης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
  • Πρόσληψη Διευθυντή/ντριας Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
  • Πρόσληψη Πολιτικού Μηχανικού
  • Πρόσληψη Αρχιτέκτονα Μηχανικού

Οι προσωρινοί πίνακες και οι σχετικές εισηγήσεις της Επιτροπής Επιλογής προσωπικού , επικυρώθηκαν  από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ την Παρασκευή 20/4/2018.

Σύμφωνα με το σύστημα επιλογής προσωπικού οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης του υπό πρόσληψη προσωπικού, αναρτώνται στις ιστοσελίδες της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ (Thessaloniki.gr/math) χωρίς να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των υποψηφίων, στη θέση των οποίων δημοσιεύεται ο αριθμός πρωτοκόλλου υποβολής της αίτησης.

Κατά των πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ένστασης  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής τους.

Η άσκηση της ένστασης  γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής, υποχρεωτικά με την ένδειξη «ΕΝΣΤΑΣΗ», στην ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής ο φάκελος θα πρέπει να φτάσει στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ώρα (8/5/2018 και ώρα 2 μ.μ.), η οποία προκύπτει από το πρωτόκολλο που τηρείται στην εταιρεία.

Φάκελοι που φθάνουν στην εταιρεία  μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμοι και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν.

Η αξιολόγηση των ενστάσεων γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων, που ορίστηκε από το Δ.Σ. της 20/4/2018.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων και την αξιολόγησή τους, η Επιτροπή Επιλογής Προσωπικού θα συνεδριάσει εκ νέου για την οριστικοποίηση των πινάκων κατάταξης .

Ακολουθούν οι  πίνακες κατάταξης των υποψηφίων:

  1. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  2. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
  3. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Όσον αφορά στις κατηγορίες :

  1. Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
  2. Πολιτικός Μηχανικός

στην τελική κατάταξη υπάρχει  ένας υποψήφιος, ο οποίος προσλαμβάνεται.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ