23.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΘέματα για τον ΠολίτηΑνακοίνωση για την προθεσμία ανανέωσης θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ

Ανακοίνωση για την προθεσμία ανανέωσης θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(1-11-2016)

Καλούνται οι κάτοχοι ατομικής άδειας στάθμευσης αναπηρικού οχήματος με ημερομηνία χορήγησης πριν την έκδοση της υπ’ αριθ. 1172/24-8-2015 Κανονιστικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, να υποβάλουν με αίτησή τους στη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων τα παρακάτω δικαιολογητικά, εντός προθεσμίας δύο (2) μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος:
1. Αίτηση (Έντυπο pdf), (Έντυπο word).
2. Πρόσφατη εξουσιοδότηση του ΑμεΑ (κατά περίπτωση)
3. Πρωτότυπο Δελτίο Στάθμευσης Α.Μ.Α.
4. Πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ
5. Υπεύθυνη Δήλωση
α) για παραχώρηση pdfπαραχώρηση word και β) για  ανανέωση pdf  , ανανέωση word.
6. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
7. Εφόσον η Αίτηση αφορά χώρο εργασίας α) βεβαίωση εργοδότη ή β) Βεβαίωση Αντικειμένου Εργασιών από την Δ.Ο.Υ.
Στη συνέχεια η Υπηρεσία θα διενεργήσει αυτοψία στη χορηγηθείσα θέση και εφόσον διαπιστώσει ότι συντρέχουν όλα τα κριτήρια που αναφέρονται στην ισχύουσα Κανονιστική Απόφαση, θα προβεί στην ανανέωση της Άδειας για δύο χρόνια ή θα υποδείξει άλλη θέση σε κατάλληλο σημείο από κυκλοφοριακή άποψη. Επίσης η Υπηρεσία μας θα σας χορηγήσει τον κανονισμό διάθεσης στάθμευσης ΑμεΑ, και τις οδηγίες  για την ορθή σήμανση της θέσης σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές για ΑμεΑ.
Μετά την παρέλευση του διμήνου και για όσους δεν προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 1172/2015 Α.Δ.Σ. θα ανακληθεί η χορηγηθείσα άδεια χωρίς νέα έγγραφη ενημέρωση και συνεργείο της Υπηρεσίας θα προβεί σε αποξήλωση των πινακίδων στάθμευσης.
Για επιπλέον πληροφορίες, διευκρινίσεις και οτιδήποτε σχετικό, μπορείτε να απευθυνθείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις υπαλλήλους του Τμήματος Αδειών και Ελέγχου Οδών:
κ. Μαρία Σαββίδου στο τηλ. 2313 318 306 και
κ. Πετρούλα Χατζηαθανασίου στο τηλ. 2313 318 325
Πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών θα διενεργείται προέλεγχος πληρότητας του φακέλου από την Υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ