22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΈκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής...

Έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής (πιλοτικού έργου) του Δήμου για τη διαχείριση της παράκτιας ζώνης

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής (πιλοτικού έργου) του Δήμου για τη διαχείριση της παράκτιας ζώνης π.δ. 9.600€ με Φ.Π.Α. 23%

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από τεχνοοικονομική άποψη προσφορά, για την ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής (πιλοτικού έργου) του Δήμου για τη διαχείριση της παράκτιας ζώνης π.δ. 9.600€ με Φ.Π.Α. 23%, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε΄ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Β. Γεωργίου Α΄ 1 την 29 – 10 – 2015 ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11:15 π.μ. και ώρα λήξης 11:45 π.μ.
Ο παραπάνω πρόχειρος διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού έργου «MEDSEATIES – Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιας Ζώνης σε Βιώσιμες Μεσογειακές Μητροπόλεις (Inclusive Governance for Sustainable Mediterranean Coastal Metropolis)» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ENPI CBC MED».
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης από την υπηρεσία εκτός Φ.Π.Α. ισχύος πέντε(5) μηνών. Η αξία της εγγυητικής συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 156,10€ (εκατόν πενήντα έξι ευρώ και δέκα λεπτών ).
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011).
Πληροφορίες για τη διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού όπως και αντίγραφο της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Αστικού Σχεδιασμού, οδός Αγγελάκη 13, 6ος όροφος, αρμ. κ. Κατερίνα Τσαμοπούλου, τηλ. 2313318488.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ