22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών ΜελετώνΈγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής για την ανέγερση του νέου γηπέδου στην...

Έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής για την ανέγερση του νέου γηπέδου στην περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης (γήπεδο ΠΑΟΚ)

Το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Απαλλοτριώσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την υπ’ αριθμ 16ης/29-03-2021 πράξη του, γνωμοδότησε για την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής για την ανέγερση του νέου γηπέδου στην περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης (γήπεδο ΠΑΟΚ).

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας (www.thessaloniki.gr/Θέλω από τον Δήμο/ο Δήμος/Γενικές Διευθύνσεις/Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών/Ανακοινώσεις), ή σε περίπτωση αδυναμίας  να προσέρχονται στην Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και κατόπιν ραντεβού (κ. Δημούλη Άννα 2313318492 και κ. Βασιλεία Τσελίκα 2313318491), προκειμένου να λάβουν γνώση του  προτεινόμενου σχεδίου και να υποβάλουν τις ενδεχόμενες ενστάσεις τους εντός προθεσμίας είκοσι  εργάσιμων ημερών από την τελευταία ημερομηνία δημοσίευσης (26-04-2021).

Κτηματολογικό Διάγραμμα (Α 0)

Πράξη 16 2021

Ρυμοτομικό Σχέδιο (Π 3)-1

Σχέδιο Γενικής Διατάξης _ Χωρικής οργάνωσης (Π 1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ