25.2 C
Thessaloniki

Αυτοάνοσα νοσήματα

Τε29Νοε7:00 μμΤε9:00 μμΑυτοάνοσα νοσήματαΤο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής7:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η έβδομη(7η) διάλεξη του θεματικού κύκλου «Λόγος για τη ζωή από την αρχαιότητα ως σήμερα», του χειμερινού εξαμήνου του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στις 19:00 στην αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ» του Μεγάρου Μουσικής (κτήριο Μ2). Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής παθολογίας κλινικής ανοσολογίας και πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής της Σ.Ε.Υ του Α.Π.Θ, κ. Αλέξανδρος Γαρύφαλλος. Θέμα της διάλεξης είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Ο θεματικός κύκλος «Λόγος για τη ζωή από την αρχαιότητα ως σήμερα» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Αποφοίτων του Α.Π.Θ. Η είσοδος τόσο για τους εγγεγραμμένους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο όσο και για το ευρύ κοινό γίνεται με δελτία εισόδου, τα οποία διατίθενται από την είσοδο του Μεγάρου, μία ώρα πριν την εκδήλωση. Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι δυνατή και διαδικτυακά μέσω του εξής συνδέσμου: https://diavlos.grnet.gr/room/2399?eventid=3623#link

Ώρα

(Τετάρτη) 7:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης