22.2 C
Thessaloniki

Εικαστικό εργαστήρι «O πολύχρωμος ανοιξιάτικος κήπος μας με τον τρόπο του Βritto» από το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και την Action-Art

Τρ16Απρ6:30 μμΤρ8:00 μμΕικαστικό εργαστήρι «O πολύχρωμος ανοιξιάτικος κήπος μας με τον τρόπο του Βritto» από το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και την Action-Art6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο διοργανώνει την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 εικαστικό εργαστήρι «O πολύχρωμος ανοιξιάτικος κήπος μας με τον τρόπο του Βritto», σε συνεργασία με καλλιτέχνες και παιδαγωγούς της  Action-Art.

Η δράση, που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας έξι ετών και άνω θα πραγματοποιηθεί, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, στην παιδική βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 5), από τις 18:30 έως τις 20:00.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου, που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω και Δημιουργώ, Εκφράζομαι», τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν δένδρα, λουλούδια και πεταλούδες, καθώς εμπνέονται από τα έργα του Britto και άλλων καλλιτεχνών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2313318699, email: g.karypidou@thessaloniki.gr και v.petala@thessaloniki.gr. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα υλικά που θα χρειαστούν: 1 χαρτόνι  λευκό  Α4 ή 2 φύλλα λευκά από μπλοκ ακουαρέλας, χρωματιστά χαρτόνια κανσόν, μαρκαδόροι, λαδοπαστέλ, ξυλομπογιές, ψαλίδια και κόλλες.

Ώρα

(Τρίτη) 6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο