23.3 C
Thessaloniki

Δωρεά από τον Παιδικό Σταθμό "Υψηλάντου" του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Πα12Απρ10:31 πμΠα11:31 πμΔωρεά από τον Παιδικό Σταθμό "Υψηλάντου" του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης10:31 πμ - 11:31 πμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, το παιδαγωγικό προσωπικό, τα παιδιά κι οι γονείς του Παιδικού Σταθμού “Υψηλάντου” του Δήμου Θεσσαλονίκης, δώρισαν ένα μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, συσκευή απαραίτητη για το έργο του Νοσοκομείου.

Σκοποί της δράσης ήταν από τη μια η εξυπηρέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου και από την άλλη, η ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών σε θέματα αλληλεγγύης.

Στη δράση, εκτός από  δασκάλες, παιδιά και γονείς, παρεβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Αντωνάκης, η  Διευθύντρια του Τμήματος, ιατρός Ευγενία Παπακωνσταντίνου, η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των πολιτών κα Θεοδώρα Λειψιστινού, o Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος για δράσεις που αφορούν στις Σχολικές Επιτροπές κ. Χρήστος Τζελεπης καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών.

Ώρα

(Παρασκευή) 10:31 πμ - 11:31 πμ(GMT+00:00)