Διάθεση αναπηρικών αμαξιδίων στο πλαίσιο της δράσης “KEEP ON MOVING”

11 Φεβρουαρίου 2019 - 11:44

Δωρεάν διάθεση τριών αναπηρικών αμαξιδίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης  “Keep on moving”. Η προμήθεια των αμαξιδίων εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής καπακιών πλαστικών μπουκαλιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Τα  αναπηρικά αμαξίδια πρόκειται να διατεθούν :

  • Στο Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών-Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης με την συνεργασία του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και  Στήριξης «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ».
  • Στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
  • Στο Νοσοκομείο «Αχέπα» Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Η παράδοση των αμαξιδίων θα πραγματοποιηθεί από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Π. Λεκάκη, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:00 στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

‘’Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους φορείς αλλά και  όλους τους πολίτες καθώς η ανταπόκριση στο συγκεκριμένη δράση είναι μεγάλη. Πρόκειται για μια απλή κίνηση με μεγάλη ανταποδοτική αξία, μια κίνηση που φανερώνει αγάπη για το περιβάλλον  και προσφορά στον συνάνθρωπο’’, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης.

Δείτε την αφίσα της δράσης“Keep on moving” εδώ.

X