27.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΕργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) θα πραγματοποιηθούν το τετραήμερο από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου από τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του  έργου “Συμφωνία Πλαίσιο για την ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων οδών Α, Β, Γ, Δ, Ε Δημοτικών Κοινοτήτων και Δ.Κ. Τριανδρίας”.

Για τις ανάγκες των εργασιών θα υπάρχει τμηματικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

  • Την Κυριακή 09 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Σταγειρίτη έως την οδό Βασιλειάδη (περιττή αρίθμηση).
  • Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Ερεχθέως έως την οδό Επιδαύρου (πλήρης αποκλεισμός).
  • Την Τρίτη 11 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Διαγόρα έως την οδό Αγ. Μαρίνας (πλήρης αποκλεισμός).
  • Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Αμμουλιανής  έως την οδό Αγ. Δημητρίου (πλήρης αποκλεισμός).

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6:00 μέχρι τις 20:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει αποκλεισμός των οδών όπου πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς ενώ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ