16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις Β' Δημοτικής ΚοινότηταςΠαράταση Έκθεσης Φωτογραφίας και Τεκμηρίων «Ελληνίδες των αρχών του 20ου αιώνα»

Παράταση Έκθεσης Φωτογραφίας και Τεκμηρίων «Ελληνίδες των αρχών του 20ου αιώνα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 η διάρκεια της Έκθεσης Φωτογραφίας και Τεκμηρίων, την οποία διοργανώνουν από κοινού η Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος παλαιών μαθητών και φίλων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Nouvelle Amicale, με θέμα/τίτλο «Ελληνίδες των αρχών του 20ου αιώνα».

Γυναίκες της τέχνης, της επιστήμης, της φιλανθρωπίας, γυναίκες που πολέμησαν στις μάχες της περιόδου αλλά και αυτές που ξεχώρισαν για την ομορφιά τους, γυναίκες επώνυμες και ανώνυμες, θα κοσμήσουν για λίγες ημέρες ακόμη την ατμοσφαιρική Βίλα Πετρίδη.

Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό και τα τεκμήρια εποχής που εκτίθενται αποτελούν τμήμα του ιστορικού Αρχείου του συλλέκτη κ. Γεωργίου Κωνσταντινίδη.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη  της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης και με χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ3 – 102FM – 9,58FM, TV100 – FM100 και LIVE MEDIA.

Επιμέλεια έκθεσης: Ειρήνη Μοσχόβου
Συνεργασία: Γεωργία Μιχαήλ (Κ.Ι.Θ.)

ΙΝFO έκθεσης «Ελληνίδες των αρχών του 20ου αιώνα»
Βίλα Πετρίδη, Αναγεννήσεως 10 – Θεσσαλονίκη
Διάρκεια έκθεσης: έως και 10 Απριλίου 2019
Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα- Παρασκευή : 9:30΄ – 13:30΄
Πληροφορίες για ξεναγήσεις : 6994 888 248 Βάσω (Βαταμίδου)Μαρασλίδου

Είσοδος ελεύθερη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ