21.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης & η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας διοργανώνουν το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ» στις 14, 17, 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα στην Τριανδρία.

Πέμπτη 14/9/2023 – 20.00 μμ

Συναυλία με τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

«Μουσικοί του Κουτιού» παρότι δεν τους αρέσει να μπαίνουν σε μουσικά καλούπια. Ξεκίνησαν ως απλοί γνωστοί το μουσικό ταξίδι και έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Στην αρχή ήταν ορχήστρα, η οποία σιγά-σιγά και με σταθερά βήματα μετατράπηκε σε μπάντα. Οι ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις/διασκευές, ο σεβασμός στα διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά και ο μοναδικός τρόπος που μεταφέρουν την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν, τους κάνουν μοναδικούς.

Το μουσικό show θα περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος διάρκειας περίπου δύο ωρών που θα διασκεδάσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

 

Κυριακή 17/9/2023 20.00 μμ

Πολυφωνικό σχήμα- Stringless

Έξι γυναίκες τραγουδούν και ανιστορούν όλες εκείνες τις στιγμές που τις έδεσαν μαζί. Το μοίρασμα τους γίνεται με μοναδικό όργανο τη φωνή και τους ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα, αυτό που ξέρει πιστά να εκφράζει τα βάθη της ψυχής. Ένα μοίρασμα από γυναίκες καλλιτέχνες και ένα «στρίγκλισμα». Με παλιές όπως και νέες δημιουργίες πρωτόλειων κομματιών τραγουδούν τραγούδια από την παράδοση των Βαλκανίων, την Πίνδο ως τον Καύκασο. Τραγούδια από την αστική μουσική της Ελλάδας, από την οπερέτα, το τανγκό, το swing μέχρι το λαϊκό τραγούδι. Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, υλικό από συνεργασίες επί σκηνής με αγαπημένους καλλιτέχνες.

 

Σάββατο 23/9/2023 20.00 μμ  

3η Χορωδιακή συνάντηση Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας

Πολίτικη βραδιά & Λαϊκό γλέντι

Διεξαγωγή της 3ης Χορωδιακής Συνάντησης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριανδρίας.

Θα συμμετέχουν : Η Μικτή Χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου κατοίκων Ηλιούπολης, Μικτή Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Στρατωνίου, Χορωδία Τριανδρίας και άλλες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Σύλλογος Εθελοντικής Χορευτικής Ομάδας Τριανδρίας που θα παρουσιάσει χορούς απ’ την Πόλη και τη Μικρά Ασία.

Η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.

 

Κυριακή 24/9/2023  20.00 μμ  

Παραδοσιακή βραδιά – γλέντι

Αφιέρωμα στην παράδοση με χορούς από όλη την Ελλάδα.

Θα συμμετέχουν : Σύλλογος Εθελοντικής Χορευτικής Ομάδας Τριανδρίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τριανδρίας, Σύλλογος Ποντίων Τριανδρίας

Θα προηγηθεί επίδειξη TAΕKWOΝDO από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΣΑΡΙΣΑ»

Η βραδιά θα κλείσει με παραδοσιακό γλέντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ