18.7 C
Thessaloniki

Φεστιβάλ Δημητρίων

Μια γραμμή, μια πόλη, ένα φεστιβάλ

Οπτική ταυτότητα 57ου Φεστιβάλ Δημητρίων

Μια γραμμή. Τρεκλίζουσα, κυματιστή, συνεχής. Κίνηση πηγαία. Μια γραμμή που ενώνει. Χαράζει τη δική της τροχιά, το δικό της μονοπάτι. Εκφράζει ταυτόχρονα κίνηση και ελευθερία, ρευστότητα και ευελιξία.

Μια καμπύλη γραμμή. Ξεκινά από το σημείο της δημιουργίας, ισορροπεί χορεύοντας με το χρώμα, σχηματοποιείται τραγουδώντας με τα ανθρώπινα συναισθήματα και ταξιδεύει με την ιστορία και το χώρο.

Μια καλλιτεχνική γραμμή στην οποία συνυπάρχουν αρμονικά διαφορετικά πρόσωπα και είδη της τέχνης.

Μια γραμμή. Μια πόλη. Ένα φεστιβάλ.

Με τις σκέψεις αυτές ο  Mike Rafail, ιδρυτής της «That long black cloud», σχεδίασε την οπτική ταυτότητα του 57ου Φεστιβάλ Δημητρίων.

«Δημήτρια και φέτος και ετοιμαζόμαστε για την 57η διοργάνωση του μεγαλύτερου και ιστορικότερου πολιτιστικού θεσμού της πόλης. Από τις 1 έως και τις 20 Οκτωβρίου, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συναντηθούν στις σκηνές των 57ων Δημητρίων. Τέχνη και ψυχαγωγία με μια σύγχρονη καλλιτεχνική ματιά είναι τα στοιχεία που  χαρακτηρίζουν το φεστιβάλ των Δημητρίων ενώ το πρόγραμμά του καλύπτει όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη

Μπείτε στο site του Φεστιβάλ Δημητρίων εδώ: e-dimitria.gr

 

51 Δημήτρια
50 Δημήτρια
46 Δημήτρια
45 Δημήτρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ