18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Εξυπηρέτησης ΕπιχειρηματίαΥποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία ανακοινώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στο εκκλησιαστικό πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου θα γίνεται από 5 έως 12 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 8.30π.μ.-13.30μ.μ., στο Δημαρχιακό Μέγαρο (ισόγειο κτιρίου Β’).

Το πανηγύρι θα διαρκέσει δυο (2) ημέρες, στις 25 και 26 Οκτωβρίου, και θα εκτείνεται στο τμήμα της οδού Αγνώστου Στρατιώτου, από την οδό Ολύμπου έως την οδό Αγίου Δημητρίου. Η κλήρωση για την επιλογή των συμμετεχόντων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 π.μ. στον χώρο της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία (ισόγειο κτιρίου Β’ Δημαρχιακού Μεγάρου).

Στο πανηγύρι αυτό δεν δύνανται να λάβουν μέρος αδειούχοι καντινών ή ψυχαγωγικών παιδειών (λούνα παρκ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας.

Για τη λειτουργία των υπαίθριων αγορών του άρθρου 38 του Ν. 4497/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις περί προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ισχύουν τα παρακάτω:

  • Διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για όλους τους συμμετέχοντες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), δύο ημέρες πριν τη διενέργεια του πανηγυριού
  • Απόσταση ενός (1) μέτρου εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης
  • Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων
  • Τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά πάγκο πώλησης
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους πωλητές, τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και τους επισκέπτες
  • Μονοδρόμηση κατεύθυνσης του ρεύματος των καταναλωτών και των επισκεπτών
  • Καθημερινός επιμελής καθαρισμός του χώρου της αγοράς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313317277 (κα Παπαϊωάννου),  2313317285 (κα Αμπαρά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ