22 C
Thessaloniki

“Τρίτη και 13”

Τρίτη και 13, έτσι θα ξορκίσουμε την γρουσουζιά!

Μία παράσταση για ορχήστρα με μαέστρο, τενόρο, ντράμερ, πιάνο και μια δύστυχη σοπράνο! Τι θα συμβεί όταν η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήσει τους Opera Chaotique;

Προσοχή στις μαύρες γάτες, φέρτε μαζί σας γούρια και σκόρδα καλού κακού, διότι μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση έκστασης ή ακόμη και ύπνωσης… Μην περάσετε μέχρι τις 13 Νοεμβρίου κάτω από την Σκάλα του Μιλάνου, πριν την επίσκεψή σας κρύψτε όλους τους καθρέφτες, χτυπήστε …ξύλο δέστε τις ζώνες σας και συνωστιστείτε στην είσοδο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μία ανατρεπτική συνάντηση ‘’σκοτεινών δυνάμεων’’ που διαθέτουν οι Γιώργος Τζιουβάρας και Χρήστος Κουτσογιάννης, παρασύροντας και την σοπράνο Νικολέτα Καπετανίδου με μία συμφωνική ορχήστρα, η οποία αισιοδοξεί να είναι η δράση της αυτή καλότυχη και να τονίσει την παρουσία της και την συμβολή της στην πολιτιστική ζωή της πόλης με τρόπο εναλλακτικό και διαδραστικό.

Τη συναυλία – παράσταση σκηνοθετεί η Δήμητρα Χουμέτη σε επιμέλεια κειμένων του Χρήστου Παπαδημητρίου, την μουσική επιμέλεια και τις διασκευές υπογράφει ο Νεκτάριος Καραντζής, την εικαστική επιμέλεια και τους φωτισμούς έχει αναλάβει η Μαρία Καβαλιώτη, ενώ την μουσική διεύθυνση έχει η αρχιμουσικός Λίζα Ξανθοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης (Μ2).

Σε συνεργασία με τον Ο.Μ.Μ.Θ.

Τιμές εισιτηρίων: 10€, 5€ (μειωμένο για φοιτητές – ανέργους).

Πρόγραμμα: Θα γίνει γνωστό μόνο την μοιραία μέρα και ώρα…

Opera Chaotique:
Γιώργος Τζιουβάρας, Τένορμαν
Χρήστος Κουτσογιάννης, Βουντού Ντράμερ

Νικολέτα Καπετανίδου| σοπράνο
Δήμητρα Χουμέτη| σκηνοθεσία
Μαρία Καβαλιώτη| φωτισμοί
Νεκτάριος Καραντζής| μουσική επιμέλεια – ενορχηστρώσεις – διασκευές
Χρήστος Παπαδημητρίου | επιμέλεια κειμένων

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μουσική διεύθυνση: Λίζα Ξανθοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ