16.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΤο νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα (09/01).

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επανεξελέγη ο Πέτρος Λεκάκης από την παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Στη θέση του Αντιπροέδρου αναδείχθηκε ο Βασίλης Γάκης από τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, ενώ Γραμματέας του οργάνου επανεξελέγη η Χριστίνα Αρχοντή από την παράταξη “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον”.

Ο κ. Λεκάκης δεσμεύτηκε ότι “θα συνεχίσουμε την ίδια άψογη συνεργασία που έχουμε και με τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους”.

Την ανάγκη “να λειτουργήσουμε προς όφελος της πόλης” επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την εκλογή του νέου Προεδρείου.

Η σύνθεση της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στη σημερινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης εξέλεξε ακόμη τα μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα, τακτικά μέλη στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Δημήτρης Δαγκλής, Στεφανία Τανιμανίδου, Πέτρος Λεκάκης, Σταύρος Καλαϊτζίδης, Γιώργος Ορφανός, Έλλη Χρυσίδου, Στέλιος Λιακόπουλος και Ίνγκα Αβραμίδου.

Αντίστοιχα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη αναδείχθηκαν οι: Χάρης Αηδονόπουλος, Μαρία Καραγιάννη, Δημήτρης Δαγκλής, Νέλλη Αηδονά, Γιώργος Κούδας, Ρία Καλφακάκου, Κώστας Ιακώβου και Δήμητρα Ακριτίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ