13.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΤο θέμα «Η βιοποικιλότητα και η διαχρονική συμμαχία της ζωής», θα αναπτύξει...

Το θέμα «Η βιοποικιλότητα και η διαχρονική συμμαχία της ζωής», θα αναπτύξει σήμερα ο καθηγητής Χαρίτων – Σαρλ Χιντήρογλου στο πλαίσιο του κύκλου «Γιορτή της Επιστήμης» του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ», του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με δελτία εισόδου τα οποία διατίθενται στην είσοδο μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι προς διάθεση θέσεις είναι περιορισμένες.

Το θέμα «Η βιοποικιλότητα και η διαχρονική συμμαχία της ζωής», θα αναπτύξει σήμερα ο καθηγητής Χαρίτων – Σαρλ Χιντήρογλου στο πλαίσιο του κύκλου «Γιορτή της Επιστήμης» του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ», του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
     Η πρόσβαση στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με δελτία εισόδου τα οποία διατίθενται στην είσοδο μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι προς διάθεση θέσεις είναι περιορισμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ