16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΤο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης τίμησε την Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό και την ποδοσφαιρική...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης τίμησε την Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17

Την Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17 για τις σημαντικές διακρίσεις που κατέκτησαν τίμησε στην αποψινή (04/04) συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, έπειτα κι από σχετική πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ειδικότερα, τιμήθηκαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και αθλητές και προπονητές της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό για την κατάκτηση 52 χρυσών, 42 αργυρών και 44 χάλκινων μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF – 2022, που διεξήχθη στο Πόρεκ της Κροατίας.

Ακόμη τιμήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης. «Είναι τιμή μας να έχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ανθρώπους που τίμησαν την πόλη», είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ