22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΤα παιδιά των Παιδικών Σταθμών γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου...

Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης «Μ. Αλέξανδρος», «Πανόραμα» και «Φωκάς» της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Παιδιά!, της Ελλάδος παιδιά!»…

Μια εξαιρετική εκδήλωση που τα είχε όλα, Παρέλαση, Θεατρικά Δρώμενα, Παιδικές Απαγγελίες, Χορό, Τραγούδια…

Οι λιλιπούτειοι ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και κατάφεραν να ξυπνήσουν συναισθήματα Συγκίνησης, Υπερηφάνειας και Πατριωτισμού, μεταφέροντας το μήνυμα με θεατρική προσέγγιση «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ».

Παράλληλα, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης γελοιογραφίας του 1940 με τίτλο «Με το χαμόγελο στα χείλη» σε επιμέλεια B. Νικόλτσιου, καθώς και της έκθεσης εικαστικών των παιδιών των δεκαπέντε (15) Παιδικών Σταθμών με σχετική θεματολογία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χάρης  Αηδονόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρόσος Τσαβλής και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΟΒΡΕΠΟΜ κ. Κώστας Ιακώβου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ