13.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑυτοτελές Τμήμα Πολιτικής ΠροστασίαςΣυνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: Σχεδιασμός και...

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης που προέρχεται από σεισμό.

Την Παρασκευή 29-6-2018 και ώρα 13.30  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης που προέρχεται από σεισμό.

Στην συνεδρίαση έχουν κλιθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Στρατού, του Λιμενικού Σώματος, του Δασαρχείου, του Ο.Α.Σ.Θ., της Ε.Υ.Α.Θ., της Ε.Δ.Α., της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., του Ε.Κ.Α.Β., των Εθελοντικών ομάδων καθώς και Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δ.Θ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ