22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΣυνάντηση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 13/02/2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Ομαδική Συνάντηση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τη συμμετοχή ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας Δυτικού Τομέα (ΚΚΔΤ) και του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έγινε ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δυο Κέντρων, τις προϋποθέσεις για υποβολή αιτήσεων σε επιδόματα, τους τρόπους προσέγγισης της αγοράς εργασίας, τα προγράμματα ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) που είναι σε ισχύ, τα εισοδήματα που εξαιρούνται από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.),κ.ά. 

 

Οι συναντήσεις θα συνεχίσουν κάθε Δευτέρα 10.00΄- 12.00΄ στην οδό Μοναστηρίου 62, στον 3ο όροφο (μετά την εκκλησία των Αγίων Πάντων & πριν τη στροφή Ι. Κωλέττη) με ενότητες όπως:

Επικοινωνία, Λήψη Απόφασης, Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας (Βιογραφικό Σημείωμα, Συνοδευτική Επιστολή, προετοιμασία για Συνέντευξη επιλογής προσωπικού), Διαχείριση χρόνου, Εκπαίδευση ωφελούμενων για υποβολή αιτήσεων vouchers και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, Ενημέρωση για επιδόματα προνοιακού τύπου (ΕΕΕ, Επίδομα Στέγασης κ.ά).

 

Δηλώστε συμμετοχή & ενότητες που σάς ενδιαφέρουν:

  • Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα, Ειρήνης 4 (Πλατεία Δημοκρατίας), τηλ. 2310526055
  • Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, Μοναστηρίου 62, τηλ. 2313316610, 2313316618 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ