22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΣυνάντηση Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Συλλόγου...

Συνάντηση Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Συλλόγου (KIDS SAVE LIVES)

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ώρα 12:30, στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στο Γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειου Μωϋσίδη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρίστου Τριαντάρη με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Συλλόγου κ. Αναστάση Στεφανάκη και τον κ. Άγγελο Νεοκάζη με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, την λειτουργία και τον έλεγχο των απινιδωτών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, την εκπαίδευση των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου και την αφύπνιση της συνειδήσεις ενδιαφέροντος και προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Καθορίστηκε ημερομηνία σε εύλογο χρονικό διάστημα με διευρυμένη συμμετοχή φορέων εκπροσώπων και Υπηρεσιών με στόχο την οργάνωση και την εκπαίδευση στελεχών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ