14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΧρηματοδοτούμεναΠΕΠ«Στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης με ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό...

«Στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης με ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό»

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης με ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με κωδικό MIS: 5041766 και συνολική δημόσια δαπάνη 672.840,00 €.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΑΞΗΣ:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της άσκησης κοινωνικής πολιτικής, με δράσεις τις οποίες αναπτύσσει, προσβλέπει στη στήριξη και ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης. Βασικός άξονας προτεραιότητας, δεδομένων των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, είναι η στήριξη του πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε αυτό, των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας καθώς και όσων στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης.

Στο πλαίσιο της Πράξης, τα Δημοτικά Ιατρεία προβλέπεται να ενισχυθούν με δεκατρία (13) άτομα υγειονομικό προσωπικό και δύο (2) άτομα διοικητικό προσωπικό προκειμένου να ανταποκριθούν πληρέστερα στη ζήτηση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ