16.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΣτέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης στην περιοχή Δελφών

Στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης στην περιοχή Δελφών

Διακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης στην περιοχή Δελφών

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 61
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για έξη (6) χρόνια που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης στην περιοχή Δελφών.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει :
α) να περικλείεται από τις οδούς 25ης Μαρτίου, Δελφών και Αλεξανδρείας. Να βρίσκεται σε ισόγειο κτήριο κοντά σε σχολεία, πάρκα και πλατείες, επιφάνειας τουλάχιστον 110 τ.μ. και να διαθέτει νόμιμο βοηθητικό χώρο τουλάχιστον 150 τ.μ. προοριζόμενος για αποθηκευτικό χώρο ο οποίος πρέπει να παρέχει την αναγκαία στατική επάρκεια, λόγω της χρήσης του για τη συλλογή κινητής παιδικής βιβλιοθήκης και μέρους της συλλογής της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των φορτίων που ασκούνται βάσει της χρήσης του χώρου.

β) Οι χώροι να είναι απαλλαγμένοι από υγρασία, να έχουν φυσικό φωτισμό και αερισμό. Να υπάρχουν χώροι υγιεινής ανδρών και γυναικών ξεχωριστά και χώρος υγιεινής Α.Μ.Ε.Α.
γ) Οι χώροι του εξεταζόμενου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζουν εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του εκμισθωτή (μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας) την οριζόντια και κάθετη προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Η ετήσια τακτική δαπάνη της συντήρησης και επισκευής βλαβών από τη χρήση των ανελκυστήρων και των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και πυρασφάλειας βαρύνουν τον εκμισθωτή. Επίσης, ο εκμισθωτής οφείλει να διατηρεί με δαπάνες του το μίσθιο ασφαλισμένο κατά των κινδύνων πυρός και πλημμύρας.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 202Α, στο Νέο Δημαρχείο, Βασ. Γεωργίου Α 1, τις εργάσιμες μέρες και ώρες κ. Ευφρ. Μπισκιτζή, τηλ. 231331 7255.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ