13 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΣεμινάρια CCNAv7 και Cybersecurity Essentials για πτυχιούχους πληροφορικής

Σεμινάρια CCNAv7 και Cybersecurity Essentials για πτυχιούχους πληροφορικής

Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, διοργανώνει δωρεάν καινοτόμα δράση με θέμα: “Νέες Τεχνολογίες–Unlock Your Possibilities” ξεκινώντας από τις 17 Ιουλίου έως τέλος Δεκεμβρίου με διακοπή των μαθημάτων τον Αύγουστο. Το σεμινάριο θα υλοποιείται για 4 ώρες ανά ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, από τις 16:00 έως τις 20:00. Απευθύνεται σε πτυχιούχους πληροφορικής προκειμένου αυτοί να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για την επαγγελματική τους εξέλιξη στους τομείς τηλεπικοινωνιών και ασφάλειας.

Οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 2 σεμινάρια μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Cisco Networking Academy. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στην επίσημη διδακτέα ύλη και εργαστήρια που προσφέρει η cisco.

Τα μαθήματα που θα προσφερθούν θα είναι το CCNAv7 και το Cybersecurity Essentials συνολικής διάρκειας 212 ωρών.

Ο αριθμός συμμετεχόντων επιστημόνων θα είναι 16 άτομα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εξασφάλιση θέσης θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας   https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/robots2/

από Σάββατο 11/7/2020 στις 9:00 έως την Τετάρτη 15/7/2020 στις 13:00.

Ο χώρος υλοποίησης των εργαστηρίων βρίσκεται στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία 26ης Οκτωβρίου 35.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2313318663 κ. Χασίδου και 2313318665 κ. Σταθόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ