13 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια κυπέλων, μεταλλίων, αναμνηστικών δώρων και επάθλων για...

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια κυπέλων, μεταλλίων, αναμνηστικών δώρων και επάθλων για τιμητικές διακρίσεις

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια κυπέλων, μεταλλίων, αναμνηστικών δώρων και επάθλων για τιμητικές διακρίσεις, για τις ανάγκες των εκδηλώσεων της Δ/νσης Εκπαίδευσης – Αθλητισμού, προϋπολογισμού δαπάνης 5.935,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια κυπέλων, μεταλλίων, αναμνηστικών δώρων και επάθλων για τιμητικές διακρίσεις, για τις ανάγκες των εκδηλώσεων της Δ/νσης Εκπαίδευσης – Αθλητισμού, προϋπολογισμού δαπάνης 5.935,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα  (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, Κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την 24-4-2014 ημέρα Πέμπτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11.45 π.μ. και ώρα λήξης 12.00 μ.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ.,  0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση Εκπαίδευσης – Αθλητισμού, Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού, πληροφορίες κ. Κ. Κοκτσίδης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, τηλ. 2310-958340 (εσωτ. 102)

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος, γραφείο 109/Β, τηλ. 2313 317537, αρμόδια Κ. Ασβεστά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

 

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ