16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσληψη ενός -1- ΔΕ Ειδικού Συνεργάτη-Δημοσιογράφου Δημάρχου

Πρόσληψη ενός -1- ΔΕ Ειδικού Συνεργάτη-Δημοσιογράφου Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει με την υπ’ αρ. 152827/01-06-2020 (ΑΔΑ: 6Η89ΩΡ5-ΖΚΛ) γνωστοποίηση, την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση μίας -1- θέσης ΔΕ Ειδικού Συνεργάτη-Δημοσιογράφου Δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος θα έχει  θα έχει εμπειρία ή επαγγελματική ειδίκευση στη χρήση εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ) σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και  συγκεκριμένα θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα ανάπτυξης ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των ΜΜΕ για την προβολή των δράσεων και πολιτικών του Δήμου και για  την προετοιμασία και οργάνωση των ενεργειών του Δημάρχου, ως Προέδρου ή μέλους συλλογικών οργάνων διοίκησης πάσης φύσεως Νομικών Προσώπων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στο κείμενο της οικείας γνωστοποίησης, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, Τ.Κ. 54636, απευθύνοντάς την προς το Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης σε δύο τοπικές εφημερίδες, ήτοι από 03-06-2020 έως και 10-06-2020.

Σημειώνεται ότι το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2313-317902, 2313-317913.

– Πλήρες κείμενο γνωστοποίησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ