14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΜητροπολιτική Αναπτυξιακή ΘεσσαλονίκηςΠρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για έξι (6) θέσεις Υποστήριξης των αναγκών του  Γραφείου...

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για έξι (6) θέσεις Υποστήριξης των αναγκών του  Γραφείου Σχεδιασμού Μελετών & υποστήριξης μετόχων & φορέων εταιρικής συνεργασίας με διαδικασία σύναψης σύμβασης έργου

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ

Έχοντας υπόψη

  • το άρθρο 15 του Καταστατικού της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ
  • Τον εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της εταιρείας και τον κανονισμό προσλήψεων
  • Το άρθρο 16 παρ. 1 του ν. 4483/2017
  • Τη Γνωμ. ΝΣΚ 94/2016
  • Το πρακτικό του ΔΣ 15/2018  του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ

 Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για έξι (6) θέσεις Υποστήριξης των αναγκών του  Γραφείου Σχεδιασμού Μελετών & υποστήριξης μετόχων & φορέων εταιρικής συνεργασίας με διαδικασία σύναψης σύμβασης έργου. Οι θέσεις είναι: 

  • Μία (1) θέση Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού
  • Μία (1) θέση Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
  • Δύο (2) θέσεις Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
  • Μία (1) θέση Δασολόγου
  • Μία (1) θέση Διοικητικής υποστήριξης 

Οι θέσεις καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του Γραφείου Σχεδιασμού Μελετών & υποστήριξης μετόχων & φορέων εταιρικής συνεργασίας της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει στους ΟΤΑ μέλη της και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς, για την υποβολής τεχνικών δελτίων  σε προσκλήσεις ΕΣΠΑ 2014-2020 και άλλων συγχρηματοδοτούμενων ή και Εθνικών Προγραμμάτων. Θα υπογραφεί σύμβαση μίσθωσης έργου για κάθε θέση. Το περιεχόμενο, τα απαιτούμενα προσόντα καθώς και το ύψος της αμοιβής των παρεχόμενων υπηρεσιών του στελέχους ορίζεται ως ακολούθως : 

  1. Θέση ηλεκτρολόγου Μηχανικού, με αντικείμενο την συμπλήρωση Τεχνικών Δελτίων και λοιπών εντύπων, συγκέντρωσης προαπαιτούμενων δικαιολογητικών για την πληρότητα των φακέλων. Η αμοιβή ορίζεται σε 5.500,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον επτά ετών στο σχεδιασμό, την προετοιμασία, την υποβολή και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 
  1. Θέση ηλεκτρολόγου Μηχανικού, με αντικείμενο την συμπλήρωση τεχνικών δελτίων και λοιπών εντύπων, συγκέντρωσης προαπαιτούμενων δικαιολογητικών για την πληρότητα των φακέλων. Η αμοιβή ορίζεται σε 3.500,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον επτά ετών στο σχεδιασμό, την προετοιμασία, την υποβολή και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 
  1. Θέση Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού, με αντικείμενο την συμπλήρωση τυποποιημένων χρονοδιαγραμμάτων για την εκτίμηση της ρεαλιστικότητας του χρονοδιαγράμματος πράξης. Η αμοιβή ορίζεται 1.500,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον επτά ετών στο σχεδιασμό, την προετοιμασία και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 
  1. Θέση Αρχιτέκτονα Μηχανικού, με αντικείμενο την σύνταξη χαρτών γενικής οριζοντιογραφίας για τις πράξεις που απαιτείται. Η αμοιβή ορίζεται σε 1.000,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 2 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στον σχεδιασμό και την προετοιμασία συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 
  1. Θέση Δασολόγου, με αντικείμενο την σύνταξη χαρτών γενικής οριζοντιογραφίας των πράξεων στις οποίες περιλαμβάνονται δράσεις πρασινισμού και φυτοτεχνικών εργασιών. Η αμοιβή ορίζεται σε 2.000,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 2 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον επτά ετών στο σχεδιασμό, την προετοιμασία, την υποβολή συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 
  1. Θέση Συμβούλου Διοικητικής υποστήριξης, με αντικείμενο την υποβολή Τεχνικών Δελτίων στο ΟΠΣ. Η αμοιβή ορίζεται σε 4.750,00 Ευρώ + ΦΠΑ για χρονικό διάστημα 4 μηνών. Απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στην προετοιμασία και υποβολή συγχρηματοδοτούμενων πράξεων. 

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τους την προσφορά τους σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου καθώς και να υποβάλλουν τα ελάχιστα υποχρεωτικά δικαιολογητικά (Βιογραφικό Σημείωμα, Αποδεικτικά Επαγγελματικής Εμπειρίας) εντός αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.thessaloniki/math  και έως την Παρασκευή 30/3/2018. και ώρα 14:00  στα γραφεία της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ επί της οδού Β.  Γεωργίου Α΄ αριθμός 1, 1ος όροφος, γραφείο 105α.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ