22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση σε Πρόγραμμα Επιτάχυνσης Κυκλικής Επιχειρηματικότητας / Pop Machina Circular Maker Accelerator

Πρόσκληση σε Πρόγραμμα Επιτάχυνσης Κυκλικής Επιχειρηματικότητας / Pop Machina Circular Maker Accelerator

Οι κοινότητες των δημιουργών έχουν αδιαμφισβήτητα τη δυνατότητα να εντάξουν την κυκλικότητα σε όλους τους παραγωγικούς τομείς. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα θα μετατραπεί σε πραγματικότητα μόνο όταν ξεπεραστούν οι προκλήσεις που σχετίζονται με την κλιμάκωση της παραγωγής και την βιωσιμότητα των επιχειρηματικών μοντέλων.

Το Pop Machina Circular Maker Accelerator έχει στόχο να προσφέρει στους δημιουργούς της πόλης μας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κλιμακώσουν τα έργα τους σε βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα σύμφωνα με αρχές της κυκλικής οικονομίας, τα οποία θα είναι ανταγωνιστικά στις τρέχουσες και μελλοντικές αγορές.

Ο επιταχυντής του Pop Machina θα

  1. υποστηρίξει τους δημιουργούς στον προσδιορισμό της επιχειρηματικής αξίας των ιδεών τους
  2. στηρίξει την ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης
  3. εκπαιδεύσει δημιουργούς στην επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας καθώς και σε τρόπους μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των έργων τους
  4. εισάγει τους δημιουργούς σε ευκαιρίες χρηματοδότησης

Αναζητούμε δημιουργούς (είτε άτομα είτε ομάδες) που ενδιαφέρονται να φέρουν τα έργα τους πιο κοντά στην αγορά. Δεν απαιτείται προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία. Θα σας εκπαιδεύσουμε και θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε από το προϊόν ή την ιδέα σας μια βιώσιμη επιχείρηση στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας.

Η πρόσκληση για τον επιχειρηματικό επιταχυντή Pop Machina Circular Maker Accelerator είναι ανοιχτή έως τις 24 Ιανουαρίου 2022 στις 18:00.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα (FacebookInstagram).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ