23.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση πολιτών για την “Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των οδών Αρτάκης-...

Πρόσκληση πολιτών για την “Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των οδών Αρτάκης- Βοσπόρου- Αν.Ρωμυλίας

Πρόσκληση πολιτών για την “Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. Γ106 και Γ107 μεταξύ των οδών Αρτάκης- Βοσπόρου- Αν.Ρωμυλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την πολεοδομική τακτοποίηση του πεζοδρόμου και το χαρακτηρισμό ακινήτου ως χώρου νηπιαγωγείου ”.

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 224/22-03-2021 απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενέκρινε την Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. Γ106 και Γ107 μεταξύ των οδών Αρτάκης- Βοσπόρου- Αν.Ρωμυλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την πολεοδομική τακτοποίηση του πεζοδρόμου και το χαρακτηρισμό ακινήτου ως χώρου νηπιαγωγείου.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (thessaloniki.gr/ Θέλω από τον Δήμο/ο Δήμος/Γενικές Διευθύνσεις/Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών/Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών/Ανακοινώσεις), ή σε περίπτωση αδυναμίας  να προσέρχεστε στην Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Αγγελάκη 13, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να λάβετε γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης και να υποβάλετε τις ενδεχόμενες ενστάσεις σας εντός προθεσμίας δέκα πέντε ημερών.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Απόφαση Διαύγεια

Τοπογραφικό με υπογραφές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ