15.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση ενδιαφέροντος για Προμήθεια ειδών τροφίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Προμήθεια ειδών τροφίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών,Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ,. και Δημοτικού Βρεφοκομείου Αγ.Στυλιανός

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 19-5-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 – 09.30 στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασιλ. Γεωργίου Α΄1) κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της οικείας Περιφέρειας, για την προμήθεια ειδών τροφίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. και του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Αγ. Στυλιανός», π.δ. 205.650,96 € και σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υ.Α.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 20/2014

 

 
Ο  Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 19-5-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 – 09.30 στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασιλ. Γεωργίου Α΄1) κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της οικείας Περιφέρειας, για την προμήθεια ειδών τροφίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. και του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Αγ. Στυλιανός», π.δ. 205.650,96 € και σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υ.Α.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι ασκούν νόμιμα την εμπορία των δημοπρατούμενων ειδών και είναι γραμμένοι στα αντίστοιχα Επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% για τα προσφερόμενα είδη επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 10μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Αντίγραφα της διακήρυξης, μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών του Δ.Θ., οδός Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος γρ. 109Β, τηλ. 2313 317532 αρμόδια υπάλληλος κ. Μαρία Θωμαΐδου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν από την κ. Μαρία Τσακαλίδου, Τεχνολόγο τροφίμων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2310 218518.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ