14.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για εργασίες συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για εργασίες συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών συστημάτων θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για εργασίες συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών συστημάτων θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης»

      Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης προτίθεται να  προβεί σε απ’ ευθείας ανάθεση για εργασίες συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών πενήντα οκτώ (58) συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου και ενός (1) συστήματος πετρελαίου για τις ανάγκες των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 18.600,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ως κάτωθι:

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ € ΣΥΝΟΛΟ
1. Συντήρηση λέβητα – καυστήρα αερίου 58
Έλεγχος γραμμών αερίου & ασφαλιστικών
Περιοδικός έλεγχος ανά δύο μήνες (για ισχύ κάτω από 400kw)
Μηνιαία παρακολούθηση (για ισχύ πάνω από 400kw)
Μέτρηση καυσαερίων και έκδοση φύλλου συντήρησης
2. Συντήρηση του λέβητα – καυστήρα πετρελαίου 1
Καθαρισμός λέβητα
Αντικατάσταση μπεκ
Περιοδικός έλεγχος ανά δύο μήνες (για ισχύ κάτω από 400kw)
Μηνιαία παρακολούθηση (για ισχύ πάνω από 400kw)
Μέτρηση καυσαερίων και έκδοση φύλλου συντήρησης
3. Κάλυψη βλαβών του καυστήρα με άμεση ανταπόκριση του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας εντός 12ώρου
4. Ανταλλακτικά για λέβητες – καυστήρες αερίου (ανάλογα με τις βλάβες που πιθανόν να προκύψουν, ενημέρωση για το κόστος της δαπάνης).
Ανταλλακτικά για λέβητες – καυστήρες πετρελαίου (ανάλογα με τις βλάβες που πιθανόν να προκύψουν, ενημέρωση για το κόστος της δαπάνης).
 
  15.000,00€
ΦΠΑ 24% 3.600,00€
ΣΥΝΟΛΟ: 18.600,00€

 

Παρακαλώ όπως αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά μέχρι 16-10-2017 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 09:00 στη Σχολική Επιτροπή στο mail της κας Σταθοπούλου.

Ο Πρόεδρος

Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης

 

Πέτρος Λεκάκης

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, κάντε κλίκ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ