16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Εργαλείων χειρός- Ηλεκτρολογικού...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Εργαλείων χειρός- Ηλεκτρολογικού υλικού”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 413, “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης, αναβάθμισης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών”, προϋπολογισμού δαπάνης 11.250,17 € (με ΦΠΑ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Εργαλείων χειρός- Ηλεκτρολογικού υλικού”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 413, “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης, αναβάθμισης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών”.

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια Εργαλείων χειρός- Ηλεκτρολογικού υλικού» για την υλοποίηση της δράσης: “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης, αναβάθμισης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών” (α/α δράσης 413) της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, προϋπολογισμού δαπάνης 11.250,17 € (με ΦΠΑ) με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ανά είδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μόνο βάσει τιμής.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 22 – 6 – 2018, ημέρα Παρασκευή, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00 π.μ και λήξης 10:30 π.μ., στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, Αγγελάκη 13, 4ος όροφος.
Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει πριν την απόφαση απευθείας ανάθεσης και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:
• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως :α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρείων (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
• Φορολογική ενημερότητα
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο καταστατικού της εταιρείας

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Συντηρήσεων ΗΛΜ Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, αρμόδιοι υπάλληλοι Ε. Μάμμος, Β. Μπλάτσιος, τηλ. 2313318417, 2313318431 αντίστοιχα.
• Μελέτη ΔΚΣ 24/2018 (Τεχνική Περιγραφή & ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,                                   Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Περιβάλλοντος & Καθαριότητας

Αθανάσιος Παππάς                                                         Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ