16.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Μ.Α.Π.”, για την...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Μ.Α.Π.”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 413, “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών”, προϋπολογισμού δαπάνης 2.999,89 € (με ΦΠΑ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την “Προμήθεια Μ.Α.Π.”, για την υλοποίηση της δράσης με α/α 413, “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών”.

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια «Προμήθεια Μ.Α.Π.» για την υλοποίηση της δράσης: “Δράσεις συντήρησης, αποκατάστασης λοιπών δημοτικών κτιρίων και υποδομών” (α/α δράσης 413) της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, προϋπολογισμού δαπάνης 2.999,89 € (με ΦΠΑ) με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ανά είδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μόνο βάσει τιμής.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 15 – 05 – 2018, ημέρα Τρίτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00 π.μ και λήξης 10:30 π.μ., στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, Αγγελάκη 13, 4ος όροφος.

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Συντηρήσεων ΗΛΜ Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Κατασκευών & Συντηρήσεων, αρμόδιος υπάλληλος Β. Μπλάτσιος, τηλ. 2313318431.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,                           Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Περιβάλλοντος & Καθαριότητας

   Αθανάσιος Παππάς                                       Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ