18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΤμήμα ΠρογραμμάτωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης.

To Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης θα υλοποιήσουν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης θα δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1 Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 Χ Χ
2 Δημιουργία Ιστοσελίδας 50 Χ Χ
3 Κινηματογράφος 25 Χ Χ
4 Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού οικολογικός οινολογικός, γαστρονομικός τουρισμός 12 Χ Χ
5 Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25 Χ Χ
6 Αγγλικά για τουρισμό (Α2) 25 Χ Χ
7 Ρωσικά για τουρισμό (Α1-Α2) 25 Χ Χ
8 Ισπανικά για τουρισμό (Α1-Α2) 25 Χ Χ

Σε περίπτωση αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης (εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση).

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την Τρίτη 05/10/2021 αρχίζει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν σε έντυπη μορφή (link αρχείου αίτησης: DOC, PDF) με την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου στην οδό Κλεάνθους 72, στο Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούντων είναι μεγαλύτερος από 20 (μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα), ενεργοποιείται η διαδικασία δημιουργίας  νέου τμήματος.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις αιτήσεις συμμετοχής δίνονται στα:

Τηλ.: 2313318664 & 2313318662  και Email: d.kiose@thessaloniki.gr  & m.georgiadou@thessaloniki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ