14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόχειρου διαγωνισμόυ που αφορά "Τουρισμός Πόλης-Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόχειρου διαγωνισμόυ που αφορά “Τουρισμός Πόλης-Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης”

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, που αφορά στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου δράσεων ενημέρωσης και προώθησης της πράξης: «Τουρισμός Πόλης –Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης», π.δ. 7.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, που αφορά στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου δράσεων ενημέρωσης και προώθησης της πράξης: «Τουρισμός Πόλης –Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης», π.δ. 7.000,00 € με Φ.Π.Α, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής σύμπραξης με την επωνυμία «Τουρισμός – Απασχόληση – Επιχειρηματικότητα» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄1, στο κτίριο Ε, γραφείο 020 ημιώροφος, την 23/12/2013 ημέρα Δευτέρα ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11.00 και ώρα λήξης 11.15
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ 3 του Ν. 4013/2011),τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1Α, κτίριο Β’ , 1ος όροφος, γραφείο 113 Β, τηλ. 2313 317511, κ Αθ. Μπαντής, email a.bantis@thessaloniki.gr, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Πληροφορίες για τη διακήρυξη και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού, θα δίδονται ύστερα από συνεννόηση με τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία – Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας τηλ. 231331 7500, αρμόδιος υπάλληλος Στ. Ζαχαρίου – που συνέταξε τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό – κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Σε περίπτωση που διαγωνισμός αναβληθεί για οποιαδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του oρίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
      Γ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ