16.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια 2.170 Kgr λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια 2.170 Kgr λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, θα προβεί με απευθείας ανάθεση στην προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης υψηλών και ειδικών προδιαγραφών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών και συγκεκριμένα 2.710 Kgr λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης με ενδεικτική τιμή μονάδος 4,50 € / Kgr.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην Προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης υψηλών και ειδικών προδιαγραφών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών και συγκεκριμένα 2.710 Kgr λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης με ενδεικτική τιμή μονάδος 4,50 € / Kgr πρό Φ.Π.Α. (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη 14.999,85 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 10η Ιουλίου 2015 ημέρα Παρασκευή με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10.30 π.μ. και ώρα λήξης την 11.00 π.μ. και θα αποσφραγισθούν, μετά την λήξη, στο Γραφείο του Τμήματος Οδοποιίας και Οδικής Σήμανσης, οδός Γιάννη Χαλκίδη 20 (πρώην Κωνσταντινουπόλεως 164A), 3ος όροφος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων.
Η παραλαβή θα γίνει από την υπάλληλο Λεμονιά Καραγιώργη.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν, μαζί με την οικονομική προσφορά τους, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με πιστοποίηση της εγγραφής τους για το συγκεκριμένο επάγγελμα που να έχει ισχύ.
2. Πιστοποιητικό από αρμόδια Αρχή από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές Κοινωνικής Ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Η ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Γεωργία Ρανέλλα 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ