22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ειδών υγιεινής βρεφών (πάνες...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ειδών υγιεινής βρεφών (πάνες μιας χρήσης και μωρομάντηλα)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση για την προμήθεια ειδών υγιεινής βρεφών (πάνες μιας χρήσης και μωρομάντηλα).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θα προβεί στην απ’ ευθείας ανάθεση, για το Δημοτικό Βρεφοκομείο «ο ’γιος Στυλιανός», για την προμήθεια ειδών υγιεινής βρεφών (πάνες μιας χρήσης και μωρομάντηλα), λόγω του επείγοντος, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, π.δ. 5.977,80 €

1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄1, στο κτίριο Ε, γραφείο 020 ημιώροφος, την 16/9/2015 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών  10.00 και ώρα λήξης 10.30.

2. Ο ανάδοχος βαρύνεται με την κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011) και κάθε τυχόν νόμιμη κράτηση. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το Δήμο Θεσσαλονίκης.
3. Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό θα μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από το Δημοτικό Βρεφοκομείο « ο ’γιος Στυλιανός»,  κα Δήμητρα Αναστασίου τηλ. 2310 241-777 εσ. 22.
4. Σε περίπτωση που η απ’ ευθείας ανάθεση αναβληθεί για οποιαδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα την ίδια ώρα.
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών 
 
Ρανέλλα Γεωργία

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ